Про що пропаганда рф ніколи не розповість росіянам

0
Про що пропаганда рф ніколи не розповість росіянам
Російські пропагандистські ресурси і "експерти" зараз переконують громадян РФ, що "наступ" ВСУ проходить в зоні, поза основною лінією оборони російської армії.

Про це повідомив військово-політичний оглядач Олександр Коваленко, пише УНІАН.

"І це правда. Але є нюанс", - прокоментував він дії російської пропаганди.

Він пояснив, що та зона де зараз ЗСУ проводить розвідку боєм/оперативну розвідку/глибинну розвідку - це операційна зона. "Вона призначена для гальмування просування основних сил противника і, по можливості, їх повної зупинки. Саме там зосереджені основні мінно-фугасні загородження і секрети", - розповів експерт.

"Російські пропагандисти говорять правду - це не основна лінія оборони, але і наступ ЗСУ ще навіть не починали, а проводять зовсім інші заходи", - підкреслив Коваленко.

При цьому, він зазначив, що сили окупантів з Херсонської області стали стягувати в трикутник Токмак-Василівка-Мелітополь, для зміцнення третьої лінії.

Коваленко висловив думку, що у окупантів у всій зоні бойових дій, найбільш проблематичне угруповання в Херсонській і Запорізькій областях. Там у окупантів відсутня повна штатна комплектація технікою підрозділів. Також окупантам не вистачає людей, щоб заповнити всі лінії оборони.

"У той час як ЗСУ всерйоз ще нічого не починали і використовують підрозділи обмеженого функціоналу, окупанти змушені вже вводити в дію свої резерви з 2-ї і 3-ї лінії!",- підкреслив експерт.

Після пояснення цих нюансів аналітик зазначив, що російським громадянам їх, звичайно, не розкажуть. "Вони розкажуть про те, що в української армії в результаті "провального" наступу більше 50% втрат всього особового складу, знищені всі танки Leopard 2, Київ у паніці, в Байдена істерика...",- спрогнозував Коваленко.

"Ми знаходимося на порозі великих подій і в той час, як ЗСУ оперує силами рівня розвідбатів, наш ворог гарячково стягує по засіках залишки морпіхів, які ніколи не бачили моря", - підсумував експерт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні