Українському місту загрожує епідемія холери

0
Українському місту загрожує епідемія холери
В окупованому Маріуполі у будинках, які вціліли, протікає каналізація. Водоканал бездіє, бо співробітникам окупанти не виплачують зарплату.

Про це повідомляє легітимна Маріупольська міська рада, пише ТСН.

"Як пишуть мешканці будинку по проспекту Мира, 114 каналізаційні труби забиті, весь підвал вже наповнений "нечистотами". Люди зверталися до Водоканалу, але результату немає. Там не хочуть працювати, бо співробітникам вже 3 місяці не виплачують заробітну плату", – йдеться в повідомленні.

"Маріуполь зупинився", "А що буде далі, йде літо", – пишуть місцеві у коментарях в соцмережах.

Внаслідок бездіяльності загарбників і місцевих колаборантів антисанітарія спостерігається по всьому місту. Через це виникла загроза розповсюдження холери. Ризик розповсюдження холери в окупованому місті підвищується влітку через забруднені каналізаційні протоки та стихійні сміттєзвалища.

Окупанти вже розуміють такі наслідки, тому розповідають про "біологічну диверсію" – нібито зараження українцями води на непідконтрольних територіях. Таким чином ворог хоче традиційно скинути відповідальність із себе.

Росіяни попереджають місцевих про "високу смертність" та закликають людей дотримуватися гігієни.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні