На заході України в ресторані відмовились обслуговувати бабусю

8
На заході України в ресторані відмовились обслуговувати бабусю
У відомому ресторані Івано-Франківська “Десятка” відмовились обслуговувати стареньку бабусю.

Про це пише Правда.

Причиною цьому стало, що деякі гості закладу поскаржилися на те, що їм некомфортно, бо мовляв та неприємно пахне.

Адміністратор, як могла вирішувала це питання, найбільш сумно, що деякі відвідувачі подумали, що можуть ставити себе вище інших, вважаючи, що саме старенька має покинути заклад, а не вони чомусь.

"Йдучи Франківськом, я побачила цю стареньку бабцю, що стоїть під дощем, я вирішила пригостити її обідом й мені дуже сумно, що він закінчився скандалом…", - описує ситуацію Соломія, Котра стала свідком цього неприємного випадку.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дуже шокована ситуація , і дуже сумно . І приємно вражений тим що на світі і тим паче в Україні є добрі люди , люди світла , люди від Ісуса , які роблять вчинки Господні . Ця дівчина шляхетна. І мене радує що є людина добріша за мене навіть, на скільки все ж таки сильна доброта і людські якості, моральні , які присутні в цій дівчині. Бабуся виглядає доброю і дійсно відео до сліз. Я працював офіціантом , і навчався по готельному бізнесі, і жодним чином не можна з закладу проганяти людей, які не порушують закон, не шкодять суспільству , наприклад скандали, чи не оплата, бійня. Гості завжди праві , нас вчили так закордоном. Навіть якщо від людей похилого віку щось і не приємно пахне, це не привід проганяти, людина поїла і пішла , цілий день там не сидить , особливо коли за обід оплачують. Адміністратор вчинив не інтелігентно і не професійно, вона порушила усі норми етики і моралі, також конституцію до поваги особистості. Визнаю що є випадки і причини за яких просто змушені виганяти з закладу. Але вибачте мені коли люди живуть і п'ють як свині, б'ють посуд і на столі робиться жах , і всі мовчать бо вони великі гроші платять, я про нічні клуби, то це норм . В кінці адміністратор запитав у молодої дівчини , чому вона її кормила , що вона не повинна. Ви не повинні її це питати, вона вчинила як істина людина, яка має серце. Ресторану гроші заплатили? Значить мовчіть , кому було не затишно самі могли покинути заклад , і суд як би судилися виграв би бабуся і ця дівчина . Люди будьте людьми. Ви так всі волаєте про Бога, а з Богом в серці не живете. Життя жорстоке і не справедливе, бо ви не справедливі і без добра, і тому війна у нас , в ви не змінюється . Ганьба !
Відповісти
Повністю погоджуюся з коментарем, вигнати стареньку з ресторану-варварство!!!
Відповісти
Для чого вмирають люди на війні? За кого? Щоб жило і показувало своє ,ФЕ" отаке. Бо людиною назвати язик не повертається.
Відповісти
Нічого дивного люди, на західній, типа україні, давно оскотинились. А ле все буде добре, Венгри румуни вас вирівняють, виж завжди вних смоктали. ТЕЛЬ ХАЙ ВЕЛИКИЙ ІЗРАЇЛЬ
Відповісти
Вибачте прочитавши ваш коментарій я прикро вражена!Як ви можете так вульгарно висловлюватися за людей яких ви не знаєте?І в центрі України теж є гарні випадки!Головне ви Україну пише з маленькою буквою а венгри з великою бачу освічена людина!Цим все сказано чому ви так висловлюєтеся!!!
Відповісти
А, ти, в кого смокчеш, високоморальна потвора, яка всіх під одну лінійку рівняєш? Чим, ти, скотина жидовська, краща, за тих людей в ресторані?
Відповісти
Для чого в ирають люди на війні щоб Америка, ще стала багатшою
Відповісти
Нехай приведе її до себе до дому і погоджує. А перше, ніж записувати своє нікчемне відео, хай прочитає закон "Про захист прав споживачів". Порушувати закон, створювати прицедент і на цьому робити хайп - це тупе та нікчемне блогерство.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні