Скільки ракет рф може запустити влітку по українських містах та селах

0
Скільки ракет рф може запустити влітку по українських містах та селах
У Росії залишається близько 15% ракет від кількості, яка була на початку повномасштабного вторгнення в Україну. Попри це, можливості для виробництва в агресора ще залишаються.

Про це сьогодні, 13 червня сказав військовий аналітик Олексій Гетьман, пише ТСН.

"Кількість ракет, які запускає Російська Федерація, зараз зменшилася порівняно з тим, що було пів року тому. Знову ж таки, у них дійсно кількості ракет залишилося близько 15% від того, що було на початок повномасштабного вторгнення. Але їхня промисловість може виробляти досить велику кількість ракет", - йдеться у повідомленні.

"Росіяни можуть виробляти на місяць приблизно 35 ракет Х-101, 25 "Калібрів", приблизно 5 "Іскандерів" і два "Кинджали". Ось такою кількістю, ось тими ракетами, які вони виробляють, вони будуть атакувати", - зазначив Гетьман.

Також він додає, що кількість обстрілів навряд чи скоротиться, але разом із дронами Shahed запускатимуть не більше 20 ракет на один залп.

"Не можна сказати, що це мало, але порівняно з 70-80 ракет, як у них були інколи залпи, швидше за все, таких залпів не буде. Вони постійно атакуватимуть Київ - для них це якесь принципове питання", - сказав експерт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні