Удар по багатоповерхівці Кривого Рогу: зросла кількість загиблих. ВІДЕО

0
Удар по багатоповерхівці Кривого Рогу: зросла кількість загиблих. ВІДЕО
Унаслідок російського удару по п'ятиповерхівці Кривого Рогу у ніч на 13 червня поранення отримали 25 мешканців, при цьому зростає кількість загиблих.

Про це пише Уніан.

За інформацією Офісу генпрокурора, йдеться про чотирьох загиблих, тоді як голова Ради оборони міста Олександр Вілкул повідомляє вже про шістьох.

Раніше голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак зазначив, що три крилаті ракети РФ вдалося знищити силам ППО, інші влучили у цивільні об'єкти, зокрема п'ятиповерхівку.

Дехто з мешканців опинився під завалами. Рятувальники ліквідовують пожежу, яка, як зазначили в ОВА, охопила квартири з першого по п'ятий поверхи.

"Троє постраждалих - на приватному підприємстві. Їх госпіталізували. Ймовірно, під завалами потрощеного складу є люди. Їх шукають рятувальники. Пошкоджено 6 легкових машин. Ще 4 травмованих - на іншій локації. Там горіли будівля та авто. Пожежу вже загасили", - звітує Лисак.

Пошкоджень зазнало й автомобільне підприємство. Зайнялася вантажна техніка. Полум’я вже вгамували. Зруйнована господарська споруда.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні