Підрив Каховської ГЕС: кількість загиблих та зниклих безвісти у Херсонській області зросла

0
Підрив Каховської ГЕС: кількість загиблих та зниклих безвісти  у Херсонській області зросла
Унаслідок підтоплення через підрив окупантами греблі Каховської ГЕС у Херсонській і Миколаївській областях загинули 10 осіб, ще 42 людини, зокрема семеро дітей, вважаються зниклими безвісти.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко в ефірі національного телемарафону.

«Можу повідомити ті цифри, які ми достовірно знаємо: вісім наших громадян загинули на території Херсонської області, двоє - на території Миколаївської області. 42 людини вважаються зниклими безвісти, з них семеро дітей», – повідомив Клименко.

Водночас він зазначив, що надходить інформація про загиблих на окупованій території на лівому березі.

«Ви знаєте, що вчора під час спроби перебратися на правий берег наших громадян обстріляли, і троє людей загинуло, кількох поранено. Ми відстежуємо цю інформацію. Щойно отримаємо підтверджену інформацію про загиблих або поранених, які залишалися на островах або на лівому березі, ми цю інформацію офіційно оприлюднимо», – наголосив міністр.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні