«Нова пошта» зупинила збір посилок для херсонців: у чому причина

0
«Нова пошта» зупинила збір посилок для херсонців: у чому причина
«Нова пошта» та благодійний фонд «Онуки», які ініціювали підтримку херсонцям, просять українців більше не приносити посилки з гуманітарною допомогою.

Про це повідомляє ZAXID.NET.

У «Новій пошті» зазначили, що впродовж 10 червня у відділення принесли понад 10 тис. посилок. Це значно перевищує потреби мешканців Херсона, які постраждали від підриву Каховської ГЕС.

«Відправлення допомоги в Херсон – стоп! Усі ви вже відправили понад тисячу тонн із допомогою. А це приблизно 200 кг допомоги на людину. Як ви розумієте, це значно перевищує потреби. Від завтра, 11 червня, ми припиняємо приймати гуманітарну допомогу на Херсон. Така можливість буде заблокована, адже допомоги більше, аніж потрібно до формування наступних запитів постраждалого населення», – пояснили у «Новій пошті».

Наразі компанія доставляє, приймає, сортує та роздає надіслану допомогу для постраждалих від підриву Каховської ГЕС. Через надлишок допомоги у «Новій пошті» обіцяють впродовж найближчих 5 місяців адресно привозити посилки херсонцям.

Зазначимо, що мешканці Херсонської області потребують питної води. Через це Тернопільщина відправила перших 50 тонн води для постраждалих.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні