--> На сході загинули восьмеро військових з однієї області. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На сході загинули восьмеро військових з однієї області. ФОТО

0
На сході загинули восьмеро військових з однієї області. ФОТО
На Сарненщині попрощалися із Олексієм Поліним, Дмитром Войтюком та Олександром Савичем. У селі Чудель провели в останню дорогу Анатолія Боротюка, в Кричильську - Василя Колоса. У Рівненському районі попрощалися із трьома Захисниками - Іваном Борисюком, Віталієм Гапончуком та Сергієм Дорошенком.

Про це пише Рівне Вечірнє.

Олексій Полін народився та проживав у місті Сарни. За фахом був вчителем фізкультури. З 25 лютого минулого року долучився до лав тероборони та став на захист України. Служив молодшим сержантом. На жаль, 3 червня 2023 року 32-річний воїн загинув у результаті бойових дій поблизу населеного пункту Дачне на Донеччині. У Героя залишились батьки.

Дмитро Войтюк народився та проживав у місті Сарни. З перших днів повномасштабного вторгнення став на захист рідної землі у лавах тероборони. Служив молодшим лейтенантом, командиром стрілецького взводу. На жаль, 3 червня 2023 року 30-річний Герой загинув в результаті бойових дій поблизу населеного пункту Дачне на Донеччині. У Героя залишились дружина та маленький синочок.

Олександр Савич уродженець села Милячі, разом з родиною проживав у місті Сарни. З початком повномасштабного вторгнення став на захист Батьківщини у лавах тероборони. Служив молодшим сержантом, водій стрілецького відділення. На жаль, 47-річний Герой загинув 4 червня в результаті бойових дій поблизу населеного пункту Дачне на Донеччині. У Героя залишились дружина та син.

Анатолій Боротюк народився та проживав у селі Чудель Вирівської громади. Призваний на військову службу по мобілізації у лютому 2023 року. Захищав Батьківщину на Сході. На жаль, 42-річний Герой загинув 4 червня в результаті бойових дій поблизу населеного пункту Білогорівка на Луганщині. У Героя залишились дружина та троє дітей.

Василь Колос народився та проживав у селі Кричильськ Сарненської громади. Солдат військової частини А1008, 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого служив на Харківщині, н.п. Куп’янськ. На жаль, 4 червня під час населення служби у Василя раптово зупинилось серце. Поховали воїна у рідному селі Кричильськ.

Корецька громада з належною шаною, гідно назавжди попрощалася із загиблим земляком, Героєм Іваном Борисюком, 1994 року народження. Чоловік проживав у селі Морозівка, із непохитною вірою відправився на передову, щоб захищати нашу країну. На жаль, 3 червня Іван Борисюк загинув у запеклому бою в районі міста Бахмут. Родина втратила сина та брата.

Гощанська громада провела останньою життєвою дорогою Захисника Віталія Гапончука, уродженця села Синів. Разом із сім’єю Віталій проживав у місті Буча Київської області, був хорошим сином, чоловіком, батьком трьох дітей. У перші дні широкомасштабної війни в Україні його мобілізували.

На жаль, Віталій Гапончук помер 31 травня в населеному пункті Великомихайлівка Дніпропетровської області на 44 році життя.

Жителі Рівненської та Олександрійської громад віддали останню шану Герою-Захиснику Сергію Дорошенку. Чоловік народився в Олександрії. У 2015-2016 роказ Сергій служив у зоні проведення антитерористичної операції. Тож коли розпочалося повномасштабне вторгнення, вже 25 лютого 2022 року йому зателефонували з військової частини. Не думав ні секунди, адже хотів, щоб сім’я, близькі були цілі і в спокої – тож поїхав захищати. У травні військовий отримав вогнепальне поранення, проходив реабілітацію, проте навіть не думав про демобілізацію. Після одужання відразу повернувся у свою військову частину, до своїх побратимів. На жаль, 2 червня внаслідок ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання в районі села Масютівка Харківської області 42-річний бойовий медик розвідувального батальйону, старший солдат Сергій Дорошенко загинув.



Щирі співчуття рідним та близьким загиблих Героїв. Вічна та світла пам’ять мужнім захисникам України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні