Чому у Волинській області три години лунала повітряна тривога

0
Чому у Волинській області три години лунала повітряна тривога
У ніч на п'ятницю, 9 червня по всій території України, зокрема і на Волині, оголосили повітряну тривогу.

Моніторингові канали повідомляли про зліт МіГ-31К - носія «Кинджалів». Також у моніторингових чатах повідомляли про загрозу атаки безпілотників із півночі, пише ВСН.

Близько 3:30 ночі у моніторингових чатах повідомили про ракетну небезпеку у західних областях - на Волині, Рівненщині та Львівщині.

Близько 3:40 ночі на Житомирщині пролунали вибухи, сили ППО збили одну ракету, втім, падіння уламків наробило лиха. Внаслідок падіння уламків в місті Звягель зруйновано один та пошкоджено 12 житлових будинків. Крім того, одна особа загинула. Троє мирних мешканців травмовано.

На щастя, на території Волині прильотів не було.

Цієї ночі Росія запустила по Україні 16 дронів та шість крилатих ракет по військових об’єктах та об’єктах критичної інфраструктури. ППО знищила над Україною 4 крилаті ракети, 10 ударних дронів та 4 розвідувальні БПЛА.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні