Скільки українців впевнені у перемозі України над рф

0
Скільки українців впевнені у перемозі України над  рф
Абсолютна більшість українців (95%) упевнена, що Україна зможе перемогти Росію.

При цьому близько 60% респондентів зазначили, що для перемоги у війні необхідний досить тривалий час: 25% вважають, що необхідно понад рік, 37% – пів року – рік. Про це свідчать результати опитування, проведені соціологічною групою "Рейтинг", пише gazeta.ua.

Водночас майже 20% оцінюють необхідний для перемоги час до кількох місяців, ще близько 20% наразі не можуть дати відповідь.

Також, за даними соціологів, спостерігається зростання кількості тих, хто оцінює терміни для перемоги як тривалі (понад рік).

Найбільше таких – серед наймолодших респондентів 18-35 років (38%).

Опитування проведено 1-2 червня методом телефонних інтерв'ю з використанням комп'ютера.

У ньому взяли участь 1000 респондентів віком від 18 років в усіх областях, крім тимчасово окупованих територій Криму та Донбасу, а також територій, де на момент опитування відсутній український мобільний зв'язок.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні