Лукашенко зробив цинічну заяву про війну в Україні: що він сказав

1
Лукашенко зробив цинічну заяву про війну в Україні: що він сказав
Незаконно обраний президент Білорусі Олександр Лукашенко цинічно заявив, що причину повномасштабної війни в Україні шукати не треба. Водночас сам він висловився про "вину" США: мовляв, Америка захотіла "заварити котел", щоб "розчленувати Європу, пише Обозреватель.

Про це білоруський диктатор заявив 8 червня на зустрічі із секретарями рад безпеки держав-членів ОДКБ (Організації договору про колективну безпеку). Його процитували пропагандистські ЗМІ, підконтрольні офіційному Мінську.

"Будь-яка наша нарада не обходиться без обговорення ситуації в Україні. Як людина вже досвідчена хотів би просто попросити вас і застерегти від спроби пошукати зараз якісь причини. Рано чи пізно ми говоритимемо про причини. Але зараз найважливіше питання – зупинити цей конфлікт", – цинічно сказав президент країни, територію якої росіяни активно використовують для вторгнення.

Лукашенко своєї ж поради не дотримався. Він, підігруючи роспропаганді, почав говорити, що в ситуації нібито винен Захід.

"Причина конфлікту глибша, ніж Україна", – заявив політик. Він стверджує, що Сполучені Штати нібито "тиснуть" на Європу й хочуть "розчленувати" її. " Їм треба цей котел заварити, щоби тут панувати", – стверджує Лукашенко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вусатий підарас
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні