У Китаї чоловіка звільнили з роботи, бо він довго сидів у туалеті

0
У Китаї чоловіка звільнили з роботи, бо він довго сидів у туалеті
У Китаї чоловіка звільнили з роботи після того, як начальству набридло, що він щодня проводив до шести годин у вбиральні.

Про це пише dailystar.co.uk з посиланням на місцеві китайські ЗМІ, передає ТСН.

У Вана діагностували серйозне "анальне захворювання" і йому зробили операцію, щоб виправити проблему, але це не спрацювало, і в результаті він проводив декілька годин у туалеті на роботі.

Інцидент стався 2015 року, менш ніж через шість місяців після операції.

Як повідомляє його компанія, лише від 7 до 17 вересня він був у туалеті 22 рази. Зазвичай він ходив до вбиральні три-чотири рази на день, а час одного походу займав від 47 до 196 хвилин.

Він був звільнений з роботи в Тяньцзіні у вересні того ж року, коли його начальство послалося на правила для персоналу щодо запізнень, раннього звільнення з роботи та несанкціонованих прогулів.

Але через місяць Ван звернувся до суду, що призвело до дуже тривалої суперечки.

Пізніше Верховний суд ухвалив, що походи до туалету Вана не підпадали під "розумні та нормальні психологічні потреби", і його таки звільнили.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні