Чоловіки народжені під цими знаками Зодіаку не знають, що таке романтика

0
Чоловіки народжені під цими знаками Зодіаку не знають, що таке романтика
На жаль, але не всім дівчатам щастить зустріти "ідеального" чоловіка, який і на руках носитиме і даруватиме квіти. Деякі чоловіки хоч і не романтики, але у них є безліч інших переваг.

Астрологи назвали трьох представників зодіакальних сузір’їв, народжені під якими чоловіки не є романтиками, пише Телеграф.

Діва
Представники цього знака точні та практичні, і аж ніяк не романтики. Натомість на них жінки можуть перекласти частину домашніх обов’язків, щоб полегшити роботу. Це можуть бути прості звичайні речі на кшталт догляду за домашніми рослинами чи ведення сімейного бюджету. Плюс до всього це дуже віддані чоловіки, які поважають інтереси своєї половинки.

Козеріг
Романтику Козероги вважають нудною, проте замість цього знаку Зодіаку кожна дівчина отримає щирість і вірність обіцянкам. Також вони завжди віддані своїй обраниці, хоч і не завжди демонструють свої почуття напоказ. Козероги хороші у зароблянні грошей, тому з ними ви будете на добрій фінансовій подушці.

Стрілець
Стрільці дуже волелюбні, і ув’язувати себе шлюбом вони не поспішають. Однак при цьому це дуже віддані люди. Стрільці не проти сходити в кіно, розважитись у клубі чи будь-якому іншому місці, вони пригостять вас вечерею, проте на цьому вся романтика закінчиться.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні