У прикордонному селі російський дрон влучив у приватний будинок: загинули люди

0
У прикордонному селі російський дрон влучив у приватний будинок: загинули люди
У ніч на 7 червня та вранці російська терористична армія обстрілювала мирних жителів Сумської області. Ворог застосував у тому числі дрон-камікадзе іранського виробництва типу Shahed.

Окрім удару безпілотником, ворог здійснив серію мінометних обстрілів, повідомляє Сумська обласна військова адміністрація.

Вночі та вранці російські терористичні війська здійснили 4 обстріли прикордоння. Усього було зафіксовано 13 вибухів.

В Юнаківській громаді внаслідок влучання БПЛА типу Shahed сталася пожежа та руйнація приватного житлового будинку. Внаслідок теракту двоє людей загинули. Ще одна людина отримала поранення та була госпіталізована.

Крім того, російські терористи здійснили серію мінометних обстрілів прикордонних населених пунктів у Сумській області. У Миколаївській громаді було зафіксовано 5 вибухів.

Також під обстрілом опинилася Білопільська громада Сумщини. Туди ворог вдарив сім разів. Про постраждалих та руйнування в ОВА не повідомляли.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні