Стало відомо, як росіяни готувалися до підриву Каховської ГЕС

0
Стало відомо, як росіяни готувалися до підриву Каховської ГЕС
Інженерні особливості Каховської ГЕС фізично не дозволяють її зруйнувати нікому, окрім росіян, які її замінували.

Про це повідомив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов, пише ТСН.

Він заявив, що українська розвідка веде постійний збір даних і наразі є велика кількість інформації, яка вказує на пряму причетність Росії до цього теракту.

"Навіть якщо ми подивимося на хронологію реакцій пропагандистів, "офіційних осіб" рашистського режиму щодо сьогоднішніх подій, — там видно: спочатку нічого не відбувається, потім — відбувається, але частково, а потім — винна Україна, але вони дуже тішаться, що острови, на яких нібито базувалися наші захисники, затоплено", - зазначив Юсов.

Юсов заявив, що лише у росіян була фізична можливість зруйнувати дамбу та влаштувати екологічну катастрофу.

"Ми вже говорили, що Україна публічно поінформувала і за іншими каналами партнерів про те, що готується мінування і можливий підрив. Це не спонтанний акт, це теракт, який готувався дуже довго", - заявив Юсов.

Він додав, що українські військові враховували різні варіанти поведінки російських загарбників, зокрема й можливість підриву Каховської ГЕС.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні