На сході України загинули троє військових з Волині. ФОТО

0
На сході України загинули троє військових з Волині. ФОТО
У середу, 7 червня, на Ківерцівщину прибуде траурний кортеж із загиблим 40-річним захисником Ковальчуком Миколою Віталієвичем, який віддав своє життя за Україну, повідомили на сторінці громади у фейсбуці.

Микола Ковальчук був жителем селища Колки, але тривалий час охороняв блокпост у місті Ківерці.

Був старшим водієм 1-го стрілецького відділення, 3-го стрілецького взводу, 2-ї стрілецької роти, в/ч А7086.

Загинув 1 червня 2023 року, внаслідок обстрілу позиції району командно – спостережного пункту підрозділу в районі н.п. Степове, Васильківського району, Запорізької області.

Маршрут кортежу: Дубок – Луцька – княгині Ольги – Соборності – Кафедральна – Героїв УПА – прощання біля Луцького територіального центру комплектування та соціальної підтримки (Ківерцівський військкомат).

Подальший маршрут: вул. Героїв УПА – Львівська – Степана Бандери – блок пост і до рідної домівки в село Колки.
Жителів Ківерцівської громади просять віддати останню шану полеглому Герою Миколі Ковальчуку.



У Донецькій області під час виконання бойового завдання загинув лучанин Сергій Давидчук, повідомив міський голова Ігор Поліщук.

Лучанин Давидчук Сергій Миколайович, 13.02.1979 року народження був призваний на військову службу по мобілізації до складу військової частини на посаду стрільця-помічника гранатометника 2 механізованого відділення 2 механізованого взводу 9 механізованої роти 3 механізованого батальйону.

Старший сержант Давидчук Сергій Миколайович загинув 5 червня під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Велика Новосілка Донецької області.

На Донеччині загинув 46-річний волинянин Андрій Іванович Киричик, повідомив міський голова Володимира Ігор Пальонка.

«Трагічний день для усієї України, який розпочався із новини про підрив Каховської ГЕС, став особливо сумним і для нашої громади, адже сьогодні надійшла звістка про загибель іще одного володимирчанина – солдата Андрія Івановича Киричика, 1977 року народження.

Працівник комунального підприємства «Полігон» був мобілізований до лав ЗСУ у лютому цього року. Мужньо і до останнього свого подиху він виконував бойове завдання щодо відсічі збройної агресії росії. На жаль, останній свій бій солдат прийняв 4 червня в районі населеного пункту Іванівське, що на Донеччині», – йдеться у повідомленні.

Інформацію про день і час прощання із Андрієм Киричиком повідомлять згодом.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні