Жінка вбила свою дворічну дитину смертельною ін'єкцією

0
Жінка вбила свою дворічну дитину смертельною ін'єкцією
Суд на Дніпропетровщині збільшив покарання із 8-ми до 11 років ув’язнення жінці, яка зробила смертельну ін’єкцію сину, повідомили на сайті Дніпропетровської обласної прокуратури.

За інформацією слідства, у вересні 2021 року 39-річна жінка, фармацевт за освітою, зробила ін’єкцію своєму сину віком 1 рік та 8 місяців. Мати вколола хлопчику сильнодіючий кардіостимулюючий препарат, що заборонений у вільному продажі.

Дитину госпіталізували до обласної лікарні у стані клінічної смерті. Хлопчик помер в реанімаційному відділенні від гострого отруєння препаратом. У березні 2023 року обвинувачену визнали винною та засудили до восьми років позбавлення волі. Прокурори не погодились з вироком суду та оскаржили його.

Дніпровський апеляційний суд підтримав позицію сторони обвинувачення та ухвалив новий вирок.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні