--> Підрив ГЕС: вода підтопила центр Нової Каховки. ФОТО/ ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Підрив ГЕС: вода підтопила центр Нової Каховки. ФОТО/ ВІДЕО

0
 Підрив ГЕС: вода підтопила центр Нової Каховки. ФОТО/ ВІДЕО
Від місцевих мешканців складно отримати інформацію, адже у Новій Каховці розпочалися проблеми зі зв'язком.

Через підрив Каховської ГЕС вода підтоплює Нову Каховку. Керівник Офісу президента Андрій Єрмак показав жахливі кадри, як вода вже дісталася центру міста на Херсонщині.



Станом на ранок були підтоплені зоопарк, літній театр, кафе і дитячий майданчик. О 12:30 стало відомо про затоплення центру міста.

«Підрив жахливий, тому що він торкнувся не тільки проїжджої частини, дамби, на жаль, підірвана сама Каховська ГЕС, тобто машинна зала. Руйнації носять техногенний характер − об’єм води достатньо великий на даний момент падає», – зазначив мер міста Володимир Коваленко.

Коваленко додав, що наразі важко отримати інформацію з міста, бо є перебої з інтернетом. Він вважає, що це росіяни почали глушити сигнал, щоб люди залишались в інформаційному вакуумі.





На відео потрапив момент, як чоловіки стоять та обговорюють підняття рівню води. Прямо перед їхніми очима пропливає будинок, який знесло течією. Невідомо, чи були коментатори місцевими мешканцями, які жартами намагалися впоратися зі стресом, чи окупантами, які раділи результатам свого терору.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні