Що буде з контрнаступом України після підриву Каховської ГЕС

0
Що буде з контрнаступом України після підриву Каховської ГЕС
Військовий експерт Олег Жданов вважає, що підрив росіянами Каховської ГЕС та затоплення територій може скоригувати плани щодо українського контрнаступу, але ніяк не унеможливлює його виконання.

Про це Жданов сказав у коментарі сайту ТСН.

“Військові наслідки для нас – це тільки скоригує плани, але не уможливить їх виконання. Може десь там буде коригування в місці форсування Дніпра, якщо воно планувалось. Може буде в термінах, датах зміна. Тому що треба почекати, тижня два десь вода буде сходити, а може більше”, – зазначив Жданов.

За його словами, основна маса води зійде за один-два тижні. Далі треба чекати, щоб ця територія підсохла, вважає військовий експерт.

“А може ширина розливу не буде впливати, тим більше що російська армія змушена буде відійти по кромці води і там не буде оборонних позицій. Тому що ми не бачили, щоб вони прогнозували ймовірний розлив і будували там позиції, які не будуть затоплені водою”, – додав Жданов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні