--> Підрив Каховської ГЕС: в ОК «Південь» повідомили, що окупанти теж почали евакуацію | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Підрив Каховської ГЕС: в ОК «Південь» повідомили, що окупанти теж почали евакуацію

0
Підрив Каховської ГЕС: в ОК «Південь» повідомили, що окупанти теж почали евакуацію
Російські окупанти використовують чергову карту техногенного шантажу для того, щоб тиснути на Україну. Про це в ефірі телемарафону заявила керівниця об'єднаного пресцентру Сил оборони Півдня Наталія Гуменюк, передає korrespondent.net.

"Росіяни підірвали частину конструкції й використовують чергову карту техногенного шантажу для того, щоб тиснути на сили оборони та Україну. Не маючи сил чекати, звідки піде контрнаступ, вони намагаються спровокувати певну ситуацію", - сказала вона.

За словами речниці ОП Південь, росіяни зараз самі евакуюються.

"Зрозумівши, що вони накоїли, зараз самі евакуюються, тому що, в першу чергу, постраждає лівий берег, оскільки він географічно нижчий і відповідно перша частина води, затоплення, припаде саме туди", - розповіла Гуменюк.

Критичного рівня вода, за оцінками фахівців, може досягти приблизно за п’ять годин, але чекати всі п’ять годин не треба - потрібно евакуюватися вже.

На правому березі розгорнуто відповідний техногенний штаб в ОВА, населенню надають допомогу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні