Під час виконання бойового завдання помер співробітник ОК «Південь». ФОТО

0
Під час виконання бойового завдання помер співробітник ОК «Південь». ФОТО
Полковника Олександра Макаєва в останню путь відпровадять 6 червня. Прощальна церемонія зі співробітником ОК "Південь" відбудеться о 13:00 у Болграді.

Інформацію про смерть начальника відділу цивільно-військового співробітництва ОК "Південь" підтвердила 24 Каналу речниця Наталія Гуменюк. Вона також розповіла, як помер Олександр Макаєв.

Що відомо про смерть Макаєва
Спілкуючись з журналістами, речниця ОК "Південь" зазначила, що полковник не загинув. Мовиться про природну смерть. Власне, вона підтвердила інформацію, яку раніше повідомляли у Болградській ОВА.

"Це не загибель, це природна смерть", – зазначила Наталія Гуменюк.

У Болградській районній адміністрації зазначили, що помер Макаєв 4 червня. Сталося це тоді, коли він перебував на службі та виконував бойове завдання. У полковника зупинилося серце.

Як зазначають у РВА, Макаєв усе своє життя присвятив військовій службі. Він пішов стопами свого батька, котрий був десантником.

"Серед підлеглих та колег він користувався великою повагою та авторитетом. Без батька залишився син, без сина залишилася мати", – додали у РВА.

Церемонія прощання з полковником відбудеться 6 червня о 13:00 у місті Болград, за вулицею Оцерклевича, будинок 35. Відспівувати його будуть у Спасо-Преображенському соборі о 14:00.

"Просимо всіх мешканців громади підтримати родину загиблого та утворити коридор пошани на останньому шляху нашого Героя орієнтовно о 14:30 годині від Спасо-Преображенського собору по вулицях 25 серпня та Училищна до Болградського міського цвинтаря, де відбудеться церемонія поховання", – закликали у РВА.

В адміністрації також висловили глибокі співчуття родині та близьким Олександра Макаєва. Жертва та відвага українського захисника, як зазначають у РВА, залишаться у "наших серцях, як символ сили та мужності".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні