--> З якою групою крові люди живуть найдовше | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

З якою групою крові люди живуть найдовше

0
З якою групою крові люди живуть найдовше
Група крові відіграє важливу роль в житті кожної людини, адже саме вона визначає, наскільки стійким ви будете до тих чи інших захворювань, пише medicina.ua.

З однією з груп крові люди живуть набагато довше, ніж інші. Це здається не дуже справедливим, але з наукою не посперечаєшся!

Дослідження прийшли до висновку, що група крові навіть може впливати на стан здоров'я людини в цілому. Наприклад, люди з II (А)
групою менш стійкі до малярії, ніж інші. Це робить її слабшою.

Але яку групу можна назвати найкращою?
Довгострокові дослідження довели, що саме I (0) група вважається найсильнішою. Її представники рідше страждають від серцево-судинних
захворювань, від хвороб пам'яті і навіть від деяких видів раку шлунка та підшлункової залози!

Саме така стійкість і дозволяє людям з I групою крові жити довше. Згідно з дослідженнями, I група містить менше молекул, які викликають згортання крові. А це корисно для серця і мозку.

Серцево-судинні захворювання нерідко призводять до психічних захворювань, тому, будучи стійким до перших, ви зможете вберегти себе і від других. Якщо у вас I група крові, то ви вже справжній везунчики.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні