Путін заявив про «напад України» та оголосив загальну мобілізацію

0
Путін заявив про «напад України» та оголосив загальну мобілізацію
У кількох регіонах Росії хакери зламали сайти радіостанцій та запустили в етер "звернення" президента РФ Володимира Путіна, в якому він заявив про напад України на Курську, Бєлгородську та Брянську області.

Про це повідомляють російські ЗМІ, пише Еспресо.

"Звернення" Путіна прозвучало щонайменше у трьох областях – Ростовській, Воронезькій та Білгородській. У ньому йшлося про "загальну мобілізацію" та введення воєнного стану в прикордонних регіонах Росії.

"Росіяни, співгромадяни, брати і сестри. Сьогодні о четвертій ранку українські війська озброєні блоком НАТО за згодою та за підтримки Вашингтона вторглися на територію Курської, Білгородської та Брянської областей. Наші прикордонники та збройні сили дають гідну відсіч переважаючим силам агресора. У Курській, Білгородської та Брянської областях моїм указом введено воєнний стан. Також сьогодні підпишу указ про загальну мобілізацію, тому що для перемоги над небезпечним і підступним ворогом нам потрібно буде об'єднати всі сили Російської Федерації", - йшлося у "зверненні".

Речник російського диктатора Дмитро Пєсков назвав звернення Володимира Путіна фейком.

"Це був злам дійсно. Нам про це відомо. Наразі терміново мовників інформують відповідні відомства про це, але вже контроль відновлено. Всі ці повідомлення – це чистий фейк", - сказав Пєсков.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні