--> Відома українська акторка пережила дві клінічні смерті | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Відома українська акторка пережила дві клінічні смерті

0
Відома українська акторка пережила дві клінічні смерті
Українська акторка, зірка фільмів "Будинок для двох", "Вогні великого міста", "Трубач" та ін., перша ведуча проєкту "Зважені та щасливі" Любава Грєшнова вперше розповіла, яку титанічну працю над своїм здоров'ям вона залишала за кадром популярного кіно і серіалів, пише Главред.

В інтерв'ю для Аліни Доротюк артистка зізналася, що довгий час ставилася до свого організму досить зневажливо - виснажувала різними дієтами і намагалася ігнорувати тривожні дзвіночки на догоду кінокар'єрі.

Так тривало до тих пір, поки її тіло не сказало: "Досить!". Грєшнова розповіла, що до своїх 34 років вона вже перенесла ряд станів, після яких залишатися байдужою до свого здоров'я не тільки неможливо, але і вкрай небезпечно.

"У мене були дві клінічні смерті та один анафілактичний шок. Якось так збігалися обставини, що я не дуже себе берегла. Багато працювала. Ще постійно худла. Був момент, коли я просто втратила свідомість. Ще був момент, коли в мене була алергія і мені щось не те вкололи у студентській поліклініці. Ще довго не могла вилікувати меніск", - розповідає акторка.

Також вона зізнається: після народження сина ледь не закінчила акторську кар'єру. Під час вагітності Любава Грєшнова набрала цілих 40 кілограм, які їй вперто не вдавалося скинути. Нові параметри категорично її не влаштовували, і вона погано собі уявляла, як буде працювати з ними в кадрі або на сцені.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні