--> П'яний водій авто влетів у «швидку», яка їхала на виклик. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

П'яний водій авто влетів у «швидку», яка їхала на виклик. ФОТО

0
П'яний водій авто влетів у «швидку», яка їхала на виклик. ФОТО
Ввечері 4 червня у Михайлюцькій тергромаді бригада швидкої поспішала на виклик до хворого. В цей час в санітарний автомобіль "Служби 103" врізався п'яний водій.

Про це пише Лариса Чубенко, виконуюча обов’язки директора Хмельницького обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, передає Всім.

За її словами, ніхто з бригади не постраждав, але сам автомобіль із сучасним дороговартісним обладнанням серйозно пошкоджений.

"Тепер до місцевих жителів доведеться їхати на виклик на старому УАЗі , бо через якогось недолугого п'янюгу сучасний автомобіль вийшов з ладу. Така злочинна поведінка не може не обурювати. Ніякої совісті в цього водія", — додає лікарка.

Вона стверджує, що злочинець неодмінно має понести покарання, бо він несе загрозу життю та здоров'ю людей — звичайним мирним жителям, перехожим, дітям і працівникам екстреної служби, які просто виконували свою роботу і їхали на виклик.

"Сподіваюся, цей випадок набуде широкого розголосу і винуватець ДТП понесе справедливе покарання", — підсумовує Лариса Чубенко.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні