Депутат рф розкритикував путіна та похвалив Зеленського

0
Депутат рф розкритикував путіна та похвалив Зеленського
Першому заступнику голови комітету російської Держдуми у справах СНД Костянтину Затуліну загрожує звільнення через його "проукраїнські" висловлювання на форумі "Яка Україна нам потрібна?", який відбувся 1 червня, пише УНІАН.

Нагадаємо, що тоді депутат відкрито розкритикував путінську "СВО"(спеціальну військову операцію), а також заявив, що Україна буде існувати далі "при Зеленському або його наступниках". Про наслідки для Затуліна пишуть "Ведомости".

Наразі консультації з приводу вигнання Затуліна з Держдуми ведуть члени "Єдиної Росії". Відповідає за це питання перший заступник керівника фракції В'ячеслав Макаров.

Про це виданню повідомили два джерела: з партії "Єдина Росія", а також один зі співрозмовників, наближений до президента РФ.

Останній зазначив, що поки що з "покаранням" для Затуліна Кремль не визначився. Одночасно член "Єдиної Росії" вказав, що до "опального" депутата вже накопичилося багато претензій й згадав, що у 2021 році Затулін саботував путінський законопроект "про громадянство". Цього йому також не пробачили.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні