Від сидру раптово померло шестеро росіян

0
Від сидру раптово померло шестеро росіян
Шестеро жителів міста Дімітровград Ульяновської області померли через отруєння сидром. Про це повідомив 5 червня місцевий Слідчий комітет, пише Фокус.

Молоді люди вживали спиртний напій, куплений у магазинах "Територія пива". Продукцію постачав підприємець із Красноглинського району Самарської області, зараз там проводяться слідчі дії.

У Слідкомі уточнили, що постраждалі мешканці Дімітровграда почали надходити до лікарні з 3 червня. Алкогольну продукцію вилучають із магазинів для проведення експертиз.

"Можливо, у сидр потрапив метанол замість етанолу. Продукцію вже вилучили, не виключено, що ще хтось встиг купити отруйний сидр", — повідомив Telegram-канал "112".

Пропагандистський канал Russia Today з посиланням на владу міста повідомив, що всього отруїлися алкоголем 12 людей за три дні. Шестеро померли та ще стільки й досі лежать у реанімації.

Російські правоохоронці відкрили кримінальну справу про надання послуг, які не відповідають вимогам безпеки та спричинили смерть двох або більше осіб. Стаття передбачає покарання до десяти років ув'язнення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні