Від чого чоловіки втрачають голову

0
Від чого чоловіки втрачають голову
Багато жінок часто соромляться бути природними і смішними. Однак, як з'ясувалося, чоловікам це дуже подобається. Більше того, є кілька речей, від яких вони буквально втрачають голову, пише УНІАН.

Кудлатість
Мабуть, кожна жінка перед зустріччю зі своїм обранцем миє волосся і робить укладку. Нам здається, що так ми виглядаємо як голлівудські зірки. Але, насправді, чоловікам подобається кудлатість. Вони вважають її милою і забавною.

Можливо, ви помічали, що сильна половина людства обожнює чіпати і нюхати жіноче волосся. Так ось: їм приємніше, коли локони смачно пахнуть, а не коли на них маса пінки і лаку.

Відсутність макіяжу
Багато дівчат намагаються встати раніше своїх коханих, щоб навести повний марафет. Однак чоловіки вважають, що природна краса краща. Крім того, якщо ви будете перед партнером без макіяжу, то так ви швидше станете рідними людьми. Адже макіяж - це маска, що приховує ваші справжні емоції і риси.

Маленький животик
На смак і колір товаришів немає! Але: більшість чоловіків між кубиками преса і миленьким животиком виберуть саме друге. Як виявилося, вони люблять тискати жінок за боки і гладити животик. Тому якщо він не доставляє вам дискомфорт і не провокує комплекси, то можете забути про дієту і виснажливі тренування. Однак підтримувати своє тіло в тонусі все ж варто, адже мова йде не тільки про зовнішній вигляд, але і про здоров'я в цілому.

Босоніж і в сорочці
Сильна половина людства каже, що коли жінка бігає по квартирі босоніж і в їхній сорочці - це справжня насолода для них. Чому так - незрозуміло, але багато хто стверджує, що саме в такому вигляді дівчата їх буквально ваблять і стають ріднішими і ближчими.

Запах
З одного боку це дивно звучить, а з іншого - кожній людині важливо дізнатися природний запах партнера. Психологи кажуть, що саме запах людини відіграє важливу роль у стосунках. Якщо він вам не підходить, то гармонії з партнером можна не чекати.

Нагадаємо, раніше користувачі Reddit шокували дивними речами, які від них приховували партнери.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні