У Львові хлопець виліз на дах Оперного театру. ВІДЕО

1
У Львові хлопець виліз на дах Оперного театру. ВІДЕО
У неділю, 4 червня, 17-річний хлопець заліз на дах Оперного театру у центрі Львова. Відео як хлопець стоїть на даху, а потім спускається по фасаду вниз, оприлюднили у соцмережах. Як повідомили ZAXID.NET у Нацполіції Львівщини, хлопця затримали та передали батькам.

Ввечері у неділю, 4 червня, у соцмережах оприлюднили відео, як хлопець стоїть на даху Оперного театру. Згодом у телеграм-каналі порталу Lviv.media також оприлюднили відео, як хлопець злазить по фасаду театру вниз.

У Нацполіції Львівщини ZAXID.NET повідомили, що оперативно затримали хлопця, ним виявився 17-річний мешканець Яворова. Хлопець неушкоджений, його передали батькам. На батьків хлопця мали б скласти адмінматеріали через невиконання батьківських обов’язків.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
може рятувався від "спецоперації Бусік"?
ті щури тцк-ашні всюди залізуть, мать їх в й**!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні