У Німеччині загорівся будинок біженців з України: загинула дитина

0
У Німеччині загорівся будинок біженців з України: загинула дитина
У Німеччині 4 червня сталася пожежа в будинку, де мешкають українці, які були змушені рятуватися від війни. Унаслідок цього загинула одна дитина.

Про це повідомив посол України в Німеччині Олексій Макеєв та агентство Deutsche Welle, передає Громадське радіо.

За даними агентства, після пожежі безвісти зник 9-річний хлопчик із України, а в будівлі знайшли неідентифіковане тіло дитини. Однак влада все ж стверджує, що знадобиться судово-медична експертиза, щоб визначити, чи знайдене тіло належить зниклому хлопчику.

Ще 10 людей отримали поранення. Їх госпіталізували. Деякі з них постраждали від отруєння димом, а в однієї людини зламана нога.

Пожежа спалахнула зранку в місті Апольда, у східній землі Тюрінгія. Очевидці розповіли, що полум’я сягало кількох метрів.

У поліції поки що не знають причину пожежі, але стверджують, що кримінальне розслідування ведеться «повним ходом».

У притулку для біженців, який унаслідок пожежі став непридатним для проживання, було зареєстровано 245 людей. Їх перевели до іншого центру приймання біженців у сусідньому Гермсдорфі.

Посол України написав, що консули із самого ранку на контакті з громадянами України, які мешкають у тому регіоні, а також із німецькими правоохоронними органами.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні