Єдиний знак Зодіаку, якому пощастить 5-6 червня

0
Єдиний знак Зодіаку, якому пощастить 5-6 червня
Обставини нашого життя змінюються постійно, то піднімаючи нас на вершину успіху, то опускаючи до поганого настрою і, як нам здається, безнадійності. Ось тільки чи варто впадати у відчай, якщо ми можемо стати улюбленцями долі будь-якої миті, пише ТСН.

У 18-й місячний день, який триватиме майже дві доби, будь-які факти та відомості, що стали відомі людині, необхідно брати під сумнів, особливо це стосується чужої думки. Не варто зводити до абсолютного ступеня чужий авторитет і йти на поводі в інших людей, навіть якщо їхні доводи здаються переконливими – під впливом енергій дня дуже легко прийняти бажане за дійсне і помилитися. Події цього дня, як у дзеркалі, відображають характер, спосіб життя та думок людини, тож нічого випадкового сьогодні не станеться.

Рак (22.06 – 22.07)
Ракам, які останнім часом потрапили у непросту життєву ситуацію, життя дасть дуже важливі підказки щодо того, як вийти з неї не лише без втрат, а й, можливо, з виграшем. Головне, звернути увагу на знаки, які в ці дні надішле їм доля – вони міститимуть ясні й чіткі підказки щодо того, як поводитися, щоб усе владналося. Ну, а представникам знака залишиться лише дотримуватися їх, не допускаючи у своїх діях жодної власної вигадки – вона лише завадить правильним діям.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні