«Розвелося вас тут», - водій маршрутки нахамив матері полеглого Героя

1
«Розвелося вас тут», - водій маршрутки нахамив матері полеглого Героя
Матір полеглого на війні Героя Богдана Гордійчука, Людмила Марчук, стала жертвою відвертого хамства. Жінка розповіла, що водій відмовив їй у пільговому проїзді. Але справа не в тому, що за проїзд довелося заплатити, а в хамському й зневажливому ставленні до людини, яка поховала сина. Богдан загинув 4 січня 2023 року.

Про це пише Радіотрек.

«Водій цієї маршрутки мене сьогодні зневажив. Мене, як матір загиблого бійця.

Якби він просто сказав: «Я вам співчуваю, але вибачте, у мене всі пільгові місця зайняті», цього поста б не було. Коли б не почула собі в спину: «Розвелося вас тут...». Це нас, згорьовані вдови й невтішні матері, розвелося? Чуєте, люди?

Розводяться колорадські жуки, нешановний.

І це ще війна не скінчилася. Ще гроби молодих хлопців щодня зі Сходу «На щиті» везуть... Ще могили щодня копають і вже нема куди хоронити. Ще нас щоночі будить сирена. Гинуть діти.

А це хамло вже забуло чи й не знає, що саме наші сини пішли першими, щоби стати в стрій ЗСУ і стояти на передовій на смерть, щоби ми могли тут мирно жити, а не чекати окупанта в свій дім.

Я не втрималася, сказала: «Пішов би, та повоював...» Та це. вочевидь, мимо вух. Пасажирська аудиторія незворушно сидить. Ніхто ані мур-мур. І мене це зачепило. Дуже зачепило.

Гроші за проїзд заплатила. Але як вийшла, фото на пам'ять вирішила зробити. Бо ж ця зневага стосувалося не тільки мене.

Зізнаюсь, що лиш через цю зневагу я ніколи не їду в маршрутці як пенсіонерка. Дістаю свій квиточок хіба що в тролейбусі...

Посвідчення матері загиблого - ще нова, недавно видана пільга. Краще б її не було», - йдеться в дописі Людмили Марчук.

«Мій син загинув у бою як Герой. Він вже ніколи не сяде за кермо, як ти. Не зможе виростити свого сина. Не зможе підтримати і свою матір. Тож саме тому держава ввела цю пільгу, щоб це зробив ти», - написала жінка.

Інцидент не залишився поза увагою міста. Відомо, що водія маршрутки викликають на розмову.

В понеділок перевізника та водія даного маршруту викличуть в управління транспорту з Людмилою Марчук.

«Не існує слів на цьому світі для вибачень таких людей. Я попереджала перевізників стосовно перевезень та надання послуг, це вже другий інцидент поки я голова комісії транспорту. Як з такими нелюдами боротися», - написала депутатка міської ради Катерина Марчук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чому б такого не відправити на війну ?!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні