У рф арештовують людей за одяг у синьо-жовтих кольорах

0
У рф арештовують людей за одяг у синьо-жовтих кольорах
У Росії силовики, ймовірно, тлумачать драконівське законодавство РФ так, що публічна демонстрація синьо-жовтих речей є поза законом, оскільки може свідчити про непомітну підтримку України.

У британській розвідці нагадали кілька фактів безглуздих арештів в РФ за синьо-жовті кольори. Про це міноборони Великої Британії повідомило у Twitter, передає gazeta.ua.

Так, 9 травня працівницю будинку престарілих було заарештовано за те, що вона одягла на роботу синьо-жовту куртку.

А нещодавно заарештували 22-річного чоловіка у Волхові поблизу Санкт-Петербурга за демонстрацію синьо-жовтого прапора власних Повітряно-космічних сил Росії.

"Таке придушення підкреслює невпевненість серед параноїдальних російських чиновників щодо того, що є і вважається допустимим у дедалі більш тоталітарній системі", ‒ йдеться у повідомленні.

При цьому у британській розвідці зазначили, що критика таких арештів надійшла з несподіваного боку ‒ від ультранаціоналістичної, провоєнної Ліберально-демократичної партії. Оскільки бренд цієї партії також має жовтий колір на блакитному тлі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні