У Польщі поблизу військової частини знайдено залишки невідомої повітряної кулі

0
У Польщі поблизу військової частини знайдено залишки невідомої повітряної кулі
У районі міста Калішки у Вармінсько-Мазурському воєводстві Польщі 3 червня було виявлено залишки повітряної кулі. Військові вивчають фрагменти, щоб встановити, чи вона була метеорологічною, чи розвідувальною. Про це повідомляє RMF FM, передає Главком.

Зазначається, що об'єкт було знайдено на кукурудзяному полі за чотири кілометри від населеного пункту Бяла Піска і всього за кілька кілометрів від полігону і великої військової частини.

Про знахідку одразу одразу поінформував поліцію власник поля, а вже правоохоронці передали інформацію військовим.

У коментарі виданню польські правоохоронці та оперативне командування збройних сил країни підтвердили повідомлення про знахідку повітряної кулі.

За свідченнями фермера, який виявив об’єкт, під фольгованим куполом кулі була полістирольна коробка, антена, а на кулі були написи кирилицею.

Попередні дослідження військових говорять про те, що куля може бути метеорологічною.

Також в оперативному командуванні додали, що системи радіолокації не зафіксували жодного порушення повітряного простору Польщі. Це також може вказувати на істинність версії про метеорологічний тип повітряної кулі.

Однак наразі версія, що куля могла все-таки бути розвідувальною повністю не виключається.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні