Названо найкорисніший горіх, який допоможе схуднути

0
Названо найкорисніший горіх, який допоможе схуднути
Горіхи не тільки задовольняють вашу тягу до смачної закуски, вони також можуть зменшити вісцеральний жир. Дієтоли рекомендують додати до свого раціону насичений поживними речовинами горіх – мигдаль.

Про це пише Yahoo news, передає ТСН.

Дієтологині Крутіка Нанаваті та Пауліна Лі кажуть, що мигдаль, безумовно, один із найкращих видів горіхів – він багатий клітковиною, білком, корисними жирами, вітамінами та мінералами, які допоможуть вам спалювати жир.

Мигдаль вважається джерелом поживних речовин. Він має високий вміст антиоксидантів, білка, клітковини та одного важливого вітаміну — вітаміну Е.

"Мигдаль є хорошим джерелом вітаміну Е, який є антиоксидантом, допомагає захистити клітини від пошкодження. Антиоксиданти в мигдалі захищають організм від низки ризиків для здоров’я, включаючи хвороби серця, рак тощо. Вони також можуть допомогти зменшити запалення шкіри та схуднути", - каже Крутіка Нанаваті.

Мигдаль також містить багато мононенасичених жирів, які покращують травлення для схуднення, і вони, зазвичай, вважаються найздоровішими жирами для схуднення. Велика частина користі мигдалю для здоров’я походить від його здорового вмісту жиру.

"Мигдаль багатий мононенасиченими жирами, які, як було показано, знижують рівень холестерину та знижують ризик серцевих захворювань", - пояснюють дієтологи.

Пауліна Лі зазначає, що мигдаль містить ідеальне поєднання білка, корисних жирів і клітковини.

"Мигдаль може сприяти здоров’ю кишечника, підтримуючи ріст корисних кишкових бактерій, включаючи види біфідобактерій і лактобацил. Оптимальне здоров’я кишечника та збалансований мікробіом кишечника можуть зменшити резистентність до інсуліну та запалення, пов’язані з ожирінням", - пояснила дієтологиня.

Однією з найбільших переваг цього мигдалю є те, що він містить високий рівень білка, який може призвести до посилення метаболізму.

Мигдаль можна споживати цілим, подрібненим, нарізаним, подрібненими в мигдальне борошно або мигдальне масло.

Ви можете їсти ці горіхи, як закуску, додавати їх до вівсянки або навіть змішувати їх у смузі. З мигдалю можна навіть зробити рослинне молоко. Мигдаль є чудовою закускою, яка довше залишає вас ситими між прийомами їжі та заряджає енергією, необхідною для тренувань.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні