У РНБО прокоментували «бавовну» у Бєлгородській області

0
У РНБО прокоментували «бавовну» у Бєлгородській області
Секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов, коментуючи останні події у Білгородській області РФ, заявив, що «це тільки початок». Про це він сказав в ефірі Радіо Свобода, пише Главком.

«Це ж не перший випадок, коли росіяни зі зброєю в руках ідуть захищати свою країну. Звикаємо до цього. Я неодноразово наголошував – мають право… Я впевнений, що це тільки початок – далі буде. Це буде не тільки Білгород. Ви ж бачите, що там відбувається – то дрони самі по собі по Москві починають запускати, то ще щось. Дивна країна», – сказав Данілов.

Секретар РНБО наголосив, що процес фрагментації Росії почався 24 лютого, «коли ці божевільні вирішили напасти на нашу країну».

«Нічого дивного не відбувається, де далі наступного разу ми будемо бачити такі речі («бавовну» - ред.) – це тільки питання часу», – наголосив Данілов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні