Колишній Президент України під час війни відпочиває в Монако - ЗМІ

0
Колишній Президент України під час війни відпочиває в Монако - ЗМІ
Журналісти з'ясували, як українські нардепи та бізнесмени вільно прилітали до Франції чартерними рейсами. Другого президента України помітили на тренуванні з охоронцями, а нардепа Вадима Столара — на авто за 300 тисяч євро.

Українські VIP-біженці вважають за краще обирати для життя Лазуровий берег, середземноморське узбережжя Франції. Про це йдеться в третій частині розслідування "Української правди" (УП) під назвою "Батальйон Монако".

Журналісти відстежили, як на посадку заходив чартерний рейс із Відня з двома нардепами від проросійської "ОПЗЖ" — Сергієм Льовочкіним і Григорієм Суркісом. За даними джерел, обидва отримали на дозвіл на виїзд зі України офіційно — для депутатської діяльності.

Співрозмовники видання в бізнес-колах кажуть, що у Відні Льовочкін і Суркіс бачилися з бізнесменом Дмитром Фірташем.

У розслідуванні також показано, як Льовочкін, а також Григорій та Ігор Суркіси приїжджали 22 квітня цього року на стадіон "Динамо" в Київ дивитися футбол. На стадіон заїхав новий Mersedes Maybah GLS приблизно за 250 тисяч доларів.

Інший Mersedes, білий седан Суркіса, журналісти побачили під казино в Монте-Карло.

Кучма з охороною та мер Краматорська в Ніцці

Журналісти відшукали на Лазуровому березі другого президента України Леоніда Кучму в супроводі двох охоронців. Його помітили після закінчення тренування — він заходив у маєток свого зятя Віктора Пінчука.

Кучма після початку російського вторгнення прокоментував події в Україні на 15-й день. Наразі про його публічну діяльність нічого невідомо, зазначили автори.

Окрім цього, разом із нардепом Максимом Юхимовим літав у Ніццу й мер Краматорська Олександр Гончаренко. За даними УП, обидва прилетіли чартером у Ніццу 17 березня.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні