На Волині поховали двох військових, які загинули у Донецькій області. ФОТО

0
На Волині поховали двох військових, які загинули у Донецькій області. ФОТО
У Любомлі попрощалися з полеглим 31-річним воїном Дмитром Бісюком, повідомляє районна газета Наше життя.

Провести полеглого Героя в останню дорогу вийшли сотні жителів міста. Воїна відспівали у Свято-Георгіївському храмі Любомля. По тому біля стели «Герої не вмирають» відбулася громадська панахида.

Нагадаємо, Дмитро Сергійович Бісюк загинув 28 травня цього року на Донеччині внаслідок артилерійського обстрілу. Воїн — любомльчанин, з’явився на світ 25 вересня 1992 року. З липня минулого року поповнив лави Територіальної оборони. Загинув 28 травня на Донеччині внаслідок артилерійського обстрілу.



У четвер, 1 червня у Луцьку у Кафедральному соборі Святої Трійці попрощалися з військовослужбовцем Ігорем Кузьмічем, повідомила Луцька міська рада.

40-річний захисник загинув 28 травня під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Богданівка Донецької області.

Провести Героя в останню дорогу прийшов Луцький міський голова Ігор Поліщук, родина та побратими військовослужбовця, а також чимало лучан.

Поховали загиблого військовослужбовця у селі Полонка.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні