Лукашенко висунув нові звинувачення: що він сказав

0
Лукашенко висунув нові звинувачення: що він сказав
Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко вкотре звинуватив Захід у тому, що він планує силою змінити владу в республіці.

Про це повідомила його пресслужба, пише ТСН.

За його словами, в попередні роки "західні куратори фінансували опозицію-втікачку за заяви в ЗМІ", а тепер нібито "вимагають активних і рішучих дій - тобто гроші в обмін на теракти, лише під збройну боротьбу".

"У нас готують силовий сценарій зміни влади. Ми це бачимо. І ми цього не допустимо", - заявив Лукашенко.

Лукашенко висловився, мовляв, "у Польщі, Литві, Україні ведеться навчання членів незаконних збройних формувань, робляться спроби створення сплячих екстремістських осередків безпосередньо в країні". Нібито існують факти, які свідчать про це. Втім, про що саме йдеться, Лукашенко не уточнив.

Крім того, диктатор заявив, що завдяки співпраці з РФ вдалося "запобігти терактам у Білорусі". Також він звинуватив Україну в "підготовці бойовиків", Чехію, Польщу та Литву - в "підготовці загонів".

"Для того, щоб у потрібний момент перекинути до Білорусі. І це вже не 2020 рік, коли дівчата ходили в білих коротких спідничках із квіточками на демонстрації. Люди вже готові прийти сюди зі зброєю в руках", - заявив білоруський диктатор.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні