Українців попередили про підступний задум росіян

0
Українців попередили про підступний задум росіян
Зараз на Бахмутському напрямку затишшя, але воно ненадовго. Тим часом окупанти намагається змусити українських військових перейти від наступу до оборони.

Про це повідомила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр, пише ТСН.

"З одного боку інтенсивність наступальних дій ворога значно знизилася, фактично він там не здійснює наступ, але збільшилася інтенсивність обстрілів, авіаційних ударів і артилерійських. Зараз, якщо зрівнювати по цифрах, то кількість цих обстрілів фактично виходить на той рівень, який був під час найзапекліших боїв за Бахмут", – повідомила вона.

За її словами, зараз на цьому напрямку відбувається інша фаза оборони. Йдеться про затишшя, але, на її думку, воно ненадовго. ЗСУ готуються до посилення.

"Ситуація буде змінюватися, ворог готується до посилення бойових дій, так само Збройні Сили України здійснюють певний комплекс дій для посилення своїх позицій, саме тому просування по флангах вже декілька днів не здійснюється", - підсумувала заступниця міністра оборони.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні