Водійка авто влетіла у пасажирський автобус: загинула дитина. ВІДЕО

1
Водійка авто влетіла у пасажирський автобус: загинула дитина. ВІДЕО
В селі Крилос Івано-Франківської області сталася смертельна аварія: зіткнулися легковий автомобіль та пасажирський автобус. Загинув підліток, повідомили у пресслужбі Національної поліції в Івано-Франківській області.

Аварія сталася 30 травня на автодорозі Львів - Івано-Франківськ.

Попередньо, 36-річна водійка Mitsubishi виїхала на смуху зустрічного руху, де зіткнулася з автобусом. Окрім неї у салоні перебувало ще двоє дітей. У результаті аварії 13-річний хлопчик від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці, а семимісячний хлопчик, який перебував в дитячому автокріслі, госпіталізований у важкому стані. Жінка також отримала тілесні ушкодження. Лікарі надали жінці необхідну допомогу та відпустили.

"Водійка рухаючись на заокругленій ділянці дороги, не обрала безпечної швидкості руху та втратила керованість автомобілем. Відтак виїхала на смугу зустрічного руху та зіткнулась з автобусом яким керував 45-річний чоловік, мешканець Рівненської області", - йдеться у повідомленні.

Обох водіїв перевірили на стан сп’янінні. За кермом вони були тверезі. За фактом ДТП правоохоронці розпочали кримінальне провадження за статтею "порушення правил безпеки дорожнього руху".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
хто видав посвідчення водія цій й..бнутій жінці теж до відповідальності. Воно ж купило посвідчення
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні