На кордоні України та Білорусі пролунав потужний вибух. ВІДЕО

0
На кордоні України та Білорусі пролунав потужний вибух. ВІДЕО
У районі КПП "Три сестри", що знаходиться на кордоні України, Росії та Білорусі, пролунав вибух. За попередніми даними, підірвано ділянку дороги, що веде до Чернігівської області.

Про це пишуть російські військові пабліки. Вони уточнюють, що дорогу було підірвано, щоб "не допустити заходу українських ДРГ до Брянської області Росії", пише Обозреватель.

"Воэнкори" РФ публікують відео потужного вибуху на стику кордонів України, РФ та Білорусі біля монумента "три сестри". Пропагандисти повідомляють "про підрив українського дорожнього полотна", – цитує повідомлення російське видання ASTRA.

Підрив ділянки дороги нібито здійснили росіяни. Заявлена мета – "не допустити заходу українських ДРГ до Брянської області Росії".

"Символічно, що праворуч від місця вибуху ще досі стоїть стела "Три сестри", яка в радянські часи символізувала дружбу України, Росії та Білорусі", – прокоментував відео український журналіст Андрій Цаплієнко.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні