У селі рибалка з мосту застрелив чоловіка, який шукав браконьєрів. ФОТО

0
У селі рибалка з мосту застрелив чоловіка, який шукав браконьєрів. ФОТО
В Одеській області рибалка вбив чоловіка, який шукав браконьєрів.

25 травня у правоохоронні органи від лікарів надійшло повідомлення про загибель на озері Китай 46-річного жителя міста Кілія. За словами медиків, людина померла від вогнепального поранення, повідомили у поліції Одеської області.

Слідчо-оперативна група встановила: троє представників товариства з обмеженою відповідальністю, які орендують озеро, вийшли на рибацькому судні на вказану водойму, щоб знайти можливих порушників. Зокрема, браконьєрів, які виловлюють сітками рибу та інші біоресурси. Коли судно проходило під мостом, поблизу населеного пункту Червоний Яр, у їхній бік пролунав постріл. Стріляв хтось із компанії, яка перебувала на мосту.

Один із трьох чоловіків, що були на судні, поскаржився на біль у грудях. Його товариші повернули човен до берега та викликали "швидку". Лікарі, які прибули за викликом, констатували смерть потерпілого.

Поліцейські встановили, що людину з мосту застрелив зі своєї пневматичної гвинтівки 31-річний місцевий житель, який був на підпитку.

Вилучено зброю відправили на експертизу. "Снайперу", який розстріляв людину, немов дичину, повідомили про підозру в умисному вбивстві (ч. 1 ст. 115 ККУ). Йому загрожує 16 років позбавлення волі. Фігурант наразі перебуває під вартою.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні