--> На Волині чоловік побив односельця та хотів втекти: патрульним довелось стріляти | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині чоловік побив односельця та хотів втекти: патрульним довелось стріляти

0
На Волині чоловік побив односельця та хотів втекти: патрульним довелось стріляти
На Волині чоловік побив свого односельця та хотів втекти від поліції. Для того, щоб його зупинити, патрульним довелось застосувати табельну зброю.

Про це повідомили в секторі комунікації поліції у Волинській області.

Інцидент трапився вночі, 29 травня, у Камінь-Каширському районі. На екстрену лінію 102 надійшло повідомлення від 40-річного жителя району. Чоловік повідомив, що його на вулиці населеного пункту побив знайомий односелець. Постраждалий також вказав місце і марку транспортного засобу, в якому міг перебувати правопорушник.

Патрульні, які прибули на виклик, виявили автомобіль Mercedes-Benz. Під час перевірки документів водій вчинив опір працівнику поліції та почав рух транспортним засобом. Напарник колеги, відповідно до Закону України «Про Національну поліцію», для зупинки транспортного засобу застосував табельну вогнепальну зброю.

Водія затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 342 Кримінального кодексу України. Йдеться про опір працівникові правоохоронного органу, вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Окрім цього, за фактом хуліганства поліція відомості внесла до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України щодо пасажира, 23-річного місцевого мешканця. Транспортний засіб вилучили, триває слідство.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні