Зеленський розповів, чого домагається путін

0
Зеленський розповів, чого домагається путін
Російський диктатор Володимир Путін поставив за мету свого правління реставрацію Радянського Союзу, тому наступною потенційною ціллю російської агресії може стати Білорусь.

Таку думку президент України Володимир Зеленський висловив в інтерв'ю південнокорейському виданню Chosun, пише УНІАН.

"Відновлення Радянського Союзу. Це мета його життя. Оскільки домогтися цього дипломатичним шляхом неможливо, він випробував всі види загроз і перетворення енергії на зброю. Зрештою це не вдалося. Потім він вирішив стати відкритим агресором", - пояснив мотиви Путіна Володимир Зеленський.

Український президент нагадав, що протягом тривалого часу перед повномасштабним вторгненням Путін всіляко ухилявся навіть від телефонної розмови з керівництвом України.

"Є тільки одна причина - тому що йому нема чого сказати. Путін прекрасно розуміє, що його бажання захопити Україну силою очевидне. Так про що він може зі мною говорити? Путін хоче просто вторгнутися в Україну за допомогою війни і знищити українство. Наступна ціль Путіна - Білорусь", - вважає Зеленський.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні