Українців попередили про тривалі нічні атаки з боку рф

0
Українців попередили про тривалі нічні атаки з боку рф
Уже майже місяць країна-агресор Росія тероризує українців масованими нічними обстрілами з використанням іранських дронів-камікадзе та крилатих ракет. Зокрема, лише Київ за цей час витримав 16 ракетних атак, причому вперше за цей період Росія вдалася до денної атаки на місто балістичними ракетами.

В інтервʼю Главреду блогер, військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко розповів, як довго Росія зможе вдаватися до нічних обстрілів.

За словами Коваленка, і надалі будуть переважно нічні атаки, але те, що ми спостерігали 29 травня, можна вважати реакцією на їхню дорозвідку.

"Бо росіяни, не варто виключати, намагалися завдати ударів, де міг би розміщуватися ЗРК Patriot. Тому в РФ свідомо пішли на такий крок - завдання ударів балістичними ракетами, допоки система не змінила свого розташування. При чому, на жаль, не варто чекати зменшення ударів після початку контрнаступу ЗСУ, оскільки він не матиме впливу на завдання таких ударів", - сказав експерт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні