Росіяни влаштували істерику: що сталося цього разу

0
Росіяни влаштували істерику: що сталося цього разу
В Росії громадяни влаштували справжню істерику в мережі через "атаку дронів" у Московській області. Вони бідкались на погану роботу ППО та закликали бити по мирних містах у відповідь, пише 24 канал.

Росіяни традиційно закликали вдарити по Києву та Лондону. Агресію росіяни виливали у телеграм-каналах.

Жителі країни-терориста Росії скаржаться, що вибухи для них тепер стали нормою. Кажуть, що читають новини про атаки безпілотників уже щодня. Цікаво, що є їх так обурює: можливо, той факт, що вони понад рік ведуть терористичну війну проти України? Чи, що атакують ракетами багатоповерхівки, у яких сплять сотні українців? Чи, можливо, їх обурюють ті воєнні злочини, які скоюють їх війська на території нашої держави?

Ні, їх обурює те, що війна торкається їх безпосередньо.

Деякі росіяни закликали змінити Путіна на Шойгу. Інші ж припустили, що дрони запускають не з України. Бо вони, на їх думку, так далеко не долетіли б. Це, мовляв, жителі Росії, які чекають на звільнення російських територій ЗСУ. Таких вони назвали "ждунами".

Ще був гарний коментар: "не все так однозначно, ми поза політикою". Дуже іронічно і влучно. Чомусь росіяни сподівались, що політичні проблеми країни вирішаться самі собою. Але ні, за свою бездіяльність доведеться платити.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні