Чому не можна їсти те, що приготувала хвора людина

0
Чому не можна їсти те, що приготувала хвора людина
Приготовлена домашня їжа - це не лише калорії та смак. Це ще й енергетика людини, яка приготувала страву. І багато в чому користь їжі залежить від того, в якому стані вона була приготовлена. Особливо, якщо у нас є емоційний зв'язок із людиною, яка готувала, пише Styler.

Що не так з приготуванням їжі
Напевно, ви неодноразово стикалися з тим, що ваші близькі, які готують добре, несподівано зробили несмачний обід. Або після їди раптово почалася печія.

Або кухар з улюбленого кафе, яке завжди радує смачними стравами, приготував щось не у своєму стилі і їсти це неможливо. Все свіже і за технологією, але смак зовсім не той.

Справа може бути зовсім не в продуктах чи порушенні рецептів, технології чи ще чомусь. Зазвичай уся справа – у настрої кухаря. Саме від цього чинника залежить дуже багато.

Чому настрій впливає на їжу
У стані гострого горя людина передає власну енергетику продуктам. Змінюються їх органолептичні властивості, змінюється смак, змінюється абсолютно все.

Такий самий ефект часто спостерігається і в ситуації, коли біля плити стоїть людина з тяжкою хворобою.

Їжа може стати несмачною навіть у досвідченого кухаря. А якщо вас намагається пригостити зла людина, можна навіть отруїтися – енетрична нервова система відреагує на таке "частування".

У давнину категорично заборонялося брати їжу у хворих, нещасних чи бідних - вважалося, що з їжею можна забрати й чужий негатив.

Їжа – це енергія, а не лише калорії. Це "емоційна енергія", яка може впливати на багато чого.

Не дарма кажуть, що з поганим настроєм на кухню краще не ходити - і це правда, тому що від такої їжі й живіт болітиме, і печія можлива.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні