--> Знаки Зодіаку, які мають особливий дар | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Знаки Зодіаку, які мають особливий дар

0
Знаки Зодіаку, які мають особливий дар
Астрологи виділяють 4 знаки Зодіаку, представники яких наділені надприродними здібностями, пише Радіо Трек.

Енергія цих людей дозволяє їм позитивно впливати на інших людей і навіть лікувати їх - як морально, так і, часом, фізично.

ОВЕН
Представники цього знаку Зодіаку дуже дбайливі та уважні. Вони мають потужну емпатію, яка дозволяє відчувати співрозмовника й правильно розуміти його «біль». Така людина завжди прагне надати максимальну підтримку.

РАК
Природа нагородила Раків розвиненою інтуїцією, що дозволяє їм відчувати проблеми інших. Вони - надійні союзники, які здатні зруйнувати будь-які перешкоди на шляху. Якщо Рак - ваш друг, можете нічого не боятися!

ДІВА
Діви дуже наполегливо домагаються бажаних результатів і не кидають своїх друзів у біді. Часом їм навіть можна дорікнути за гіперопіку, але це у жодному разі не зупинить представника цього знака, якщо він уже зібрався вам допомогти. Заради цього Діва навіть може відсунути на задній план власні справи.

ТЕЛЕЦЬ
Представники цього знака дуже спостережливі, тож рідко припускаються помилок у своїх розрахунках. Тельці завжди виходитимуть із принципу «не нашкодь» стосовно інших людей.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні