Коли ЗСУ можуть звільнити всі окуповані території: прогноз експерта

0
Коли ЗСУ можуть звільнити всі окуповані території: прогноз експерта
Американський генерал Марк Міллі переконаний, що деокупація всіх територій України – не найближча перспектива. Військовий експерт полковник запасу Роман Світан оцінив достовірність такого прогнозу, пише УНІАН.

"Якщо ближньою перспективою оцінювати літній період, літню кампанію-2023 — то так, Марк Міллі однозначно має рацію. За одну кампанію ми однозначно всі свої землі не звільнимо", — розповів він.

За словами Світана, якщо Збройні сили України отримають сучасні західні винищувачі F-16 до осінньо-зимової кампанії, це збільшить шанси на швидке закінчення війни.

"За допомогою F-16 можемо виконати зачистку території — гірського Криму, Донбасу, до кінця цього року вийти на держкордон. Все залежатиме від того, яка кількість F-16 і яке озброєння для цих F-16 буде нам передаватися", — підсумував експерт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні